Barnskötare

Platsbeskrivning

Är du en person som älskar att jobba med barn med fokus på pedagogik och friluftsliv? Skulle du vilja jobba på en arbetsplats som präglas av öppenhet, små barngrupper och mycket skratt? I så fall kan du vara den vi söker.

Upptäckarna är en I Ur och Skur-förskola som ligger i den lilla skånska byn Slimminge, 5 km norr om Skurup. Vi bedriver verksamhet i Friluftsfrämjandets anda med 25 glada barn i åldrarna 1-5 år, fördelade på grupperna Knoppar, Knyttar och Mullar. Vi är utomhus på vår rymliga, fantastiska gård så mycket det går, men har även fina och väl fungerande inomhuslokaler som används när det behövs. Personalen består av fyra medarbetare i barngruppen inklusive förskolechefen och två kockar som lagar god och näringsrik mat från grunden.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill ha ett roligt och utvecklande arbete på vår förskola. Som person är du ansvarsfull, engagerad och trivs i en lekfull miljö. Du kommer att ha nära kontakt med barn, pedagoger och föräldrar. Ingen arbetsdag är den andra lik. Som barnskötare kan du få göra allt från att inspirera till att pyssla, leka och idrotta med barnen.

Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt, men för rätt person kan det finnas möjlighet att diskutera andra upplägg.

Din bakgrund

Utbildning och erfarenhet av pedagogik och barnomsorg är naturligtvis meriterande. Vi ser gärna att du har ett öppet och positivt sinne och är du intresserad av friluftsliv och natur är detta en stor fördel.

För att söka till tjänsten, vv skicka CV och brev till vår personalansvarig Anna Blixen, personal.upptackarna@gmail.com. Vi genomför löpande urval och ser därför gärna att du skickar din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är dock 14 juni.